Rezultatet e Zgjedhjeve KP të Dhomës së Avokatise Tiranë

Dhoma Kombëtare e Avokatisë njofton se ditën e Shtunë datë 25 Shkurt 2017 u organizuan zgjedhjet për KP të dhomës avokatisë Tiranë, sipas programit të hartuar nga Dhoma Kombëtare e Avokatisë.
Procesi i votimit u karakterizua nga një klimë korrektësie, serioziteti dhe transparence, ç’ka u reflektua edhe në pjesëmarrjen e lartë të komunitetit tonë në këtë proces.  Procesi u zhvillua në vijimësi deri në nxjerrjen e rezultatit përfundimtar, prej nga ku rezultuan fituesit të cilët do të përbëjnë KP të dhomës avokatisë Tiranë për periudhën Shkurt 2017-Shkurt 2021.
KP i dalë nga këto zgjedhje ka këtë përbërje:

 

 

ANTARET ME NIVEL PERFAQESIMI NË TË GJITHA SHKALLET E GJYQESORIT

 1. Fatmir  Braka
 2. Alban  Caushi
 3. Aranit  Roshi
 4. Arben  Vani
 5. Ardian  Leka
 6. Ardian  Visha
 7. Arjan  Salati
 8. Bashkim  Sulstarova
 9. Dashamir  Kore
 10. Dorian  Çeliku
 11. Ervin  Pupe
 12. Ferdinand  Doja
 13. Flamur  Çato
 14. Gazmend  Zeneli
 15. Genci  Çifliku
 16. Ilirjan  Celibashi
 17. Mark  Pellumbi
 18. Mirash  Martini
 19. Perparim  Sanxhaku
 20. Saimir  Vishaj
 21. Skender  Kacupi
 22. Sokol  Puto
 23. Theodhori  Sollaku
 24. Virxhil  Karaja
 25. Ylli  Manjani

 

LISTA ANTAREVE FEMRA
       

 1. Aurela  Anastasi
 2. Denisa  Daka
 3. Deshira  Subashi
 4. Donata  Lepenica
 5. Elona  Rizo
 6. Enkelejda  Kambo
 7. Erinda  Ballanca
 8. Flora  Gjini
 9. Irena  Reso
 10. Nertila  Qordja
 11. Rezarta  Melo
 12. Shpresa  Bakri
 13. Vadiola  Muço
 14. Zana  Hasko

 

LISTA ANTAREVE ME NIVEL PERFAQESIMI VETEM NE DY SHKALLET E GJYQESORIT

 1. Alban  Ferizaj
 2. Besmir  Nanushi
 3. Boiken  Bendo
 4. Erind  Germenji
 5. Erion  Semani
 6. Erjon  Kanxheri
 7. Ermal  Nufi
 8. Iv  Rokaj
 9. Ledio  Braho
 10. Sokol  Berberi

 

PËR KËSHILLIN DREJTUES  DHKA
KRYETARI
Prof.Dr. Maksim HAXHIA