Njoftim per Bojkot

Kryetari I Dhomes Kombetare te Avokatise, Z.Maks Haxhia, I ka derguar nje Memo Zj.Arta MARKU, Prokurore e Pergjithshme e Perkoshshme, lidhur me ngjarjen e rende te dhunes se ushtruar ndaj avokatit Ilia Ilia, ne Durres.

----

Dhoma e Avokatise Durres, si reagim ndaj dhunes barbare te ushtruar ndaj avokatit Ilia Ilia dhe ne mbrojtje te sigurise se anetareve te saj,  ne datat 26 dhe 27 Korrik do te zhvilloje nje greve duke bojkotuar te gjitha seancat gjyqesore ne Gjykaten e Shkalles se Pare, Gjykaten e Apelit dhe Gjykaten Administrative, me perjashtim te masave te sigurimit.