NJOFTIM

 

 

PËR VAZHDIMIN E SHKOLLËS SË AVOKATISË

 

Për shkak të festave të fundvitit për periudhën 28 Dhjetor 2020 deri në datën 11 Janar 2021 nuk do të zhvillohet mësim.

 

Mësimi do të rifillojë ditën e Hënë datë 11 Janar 2021 dhe do të zhvillohet nëpërmjet platformës online sikurse javën e parë të mësimit, sipas grupeve dhe strukturës egzistuese si më poshtë:

 

 

Grupi i Parë:          Dita e Hënë, datë 11 Janar prej orës 16.30 deri 19.30;

Grupi i Dytë:          Dita e Martë, datë 12 Janar prej orës 16.30 deri 19.30;

Grupi i Tretë:        Dita e Mërkurë, datë 13 Janar prej orës 16.30 deri 19.30;

Grupi i Katërt:       Dita e Enjte, datë 14 Janar prej orës 16.30 deri 19.30;

Grupi i Pestë:        Dita e Premte, datë 15 Janar prej orës 16.30 deri 19.30;

Grupi i Gjashtë:    Dita e Shtunë, datë 16 Janar prej orës 10.30 deri 13.30; 

Lista e grupeve: kliko ketu

 

NJOFTIM  PËR KËRKIM TË DHËNASH

 

Ju bëjmë me dije se personat bashkangjitur këtij njoftimi nuk kanë depozituar kontaktet e tyre në momentin e regjistrimit për frekuentimin e Shkollës së Avokatisë dhe për këtë shkak nuk mund të jenë pjesë e platformës zoom për frekuentimin online të mësimit.

Për këtë qëllim lutemi të dërgoni sa më shpejt adresë e-mail dhe numer telefoni, në adresën elektronike info@dhka.org.al

 

Për të kontrolluar emrin kliko këtu. (Kliko këtu).

 

Ju faleminderit dhe ju urojme festat e fundvitit Gëzuar  .

 

Bordi Shkencor i DHASH