NJOFTIM

NJOFTIM

 

Ju bëjmë me dije se Trajnimi Fillestarë do të zhvillohet on-line me anë të Zoom. Për periudhën deri në fund të marsit, link dhe passcode janë si më poshtë.

Në fillim të çdo muaji do publikohet në seksionin NJOFTIM dhe Shkolla On-line (http://www.dhka.org.al/index.php/shkolla-avokatise/shkolla-online) kalendari përfundimtar i trajnimit fillestar duke përcaktuar dhe orarin përfundimtar.

 

E Hënë,

https://zoom.us/j/91246104868?pwd=eU95OFh3eUF2bTNPaUNNd1dRZTQvUT09

Meeting ID: 912 4610 4868

Passcode: 877918

 

 

E Martë

https://zoom.us/j/99518134782?pwd=ME9pY0xjeStqdURuMTM0Z0NXbmxpdz09

Meeting ID: 995 1813 4782

Passcode: 304845

 

E Merkurë

https://zoom.us/j/93569391443?pwd=amx5anZJdjhVMEU0ZkdKb2daNXNwZz09

Meeting ID: 935 6939 1443

Passcode: 958863

 

E Enjte

https://zoom.us/j/92805393074?pwd=aTl1T0s5b0NqNHpLb21RbVZlR3pXdz09

Meeting ID: 928 0539 3074

Passcode: 279143

 

E Premte

https://zoom.us/j/95634286749?pwd=bFc1UDM3SW4yamdSTjF4WUNxRGhUQT09

Meeting ID: 956 3428 6749

Passcode: 804944

 

E Shtunë

https://zoom.us/j/95277574150?pwd=SlUwTGNFUjlJMitkY2hETkh3OGk1UT09  

Numri i Identifikimit: 952 7757 4150

Password: 216624  

 

Shkolla e Avokatis