Kalendari i trajnimit per formimin fillestar 27 Tetor 2015 - 10 Nentor 2015.

Drejtoria e Shkolles Kombetare te Avokatise jofton te gjithe asistente avokatet te cilet jane rregjistruar ne SHKA per ndjekjen e programit te trajnimit fillestar per vitin 2015 - 2016, se per shkaqe objektive, organizimi i tyre ne kurse e ne grupe si dhe kalendari mesimor, do te ndryshoje, si bashkelidhur.

Procesi mesimor i nisur diten e marte, ne date 27 tetor 2015 do te vijoje me organizimin ne kurset e grupet  si dhe ne baze te kalendarit te vjeter deri ne date 31 tetor 2015 (perfshi edhe kete dite.

Organizimi i ri ne kurse dhe ne grupe si dhe kalendari i ri mesimor do te filloje te zbatohet duke filluar nga data 03 nentor 2015, dite e marte, e do te vijoje ne kete format deri ne fund te programit.