Mbi programin mesimor te Shkolles Kombetare te Avokatise

Shkolla Kombetare e Avokatise, njofton te gjithe asistente avokatet te cilet po ndjekin programin e trajnimit fillestar prane kesaj shkolle, se procesi i trajnimi i cili u pezullua ne date 19 dhjetor 2015 per shkak te festave te fund vitit dhe mbarimit me ate rast te periudhes se pare te trajnimit, do te rinise perseri me te njetin vijueshmeri, diten e marte, date 05 janar 2016, ora 16 30.Shkolla Kombetare e Avokatise perfiton nga rasti per t’ju uruar te gjithe asistente avokatet te cilet po ndjekin programin e trajnimit fillestar prane kesaj shkolle, Gezuar  Krishtelindjet 2015 si dhe Gezuar Vitin e Ri 2016.

DREJTORIA E SHKOLLES SE AVOKATISE